Інфоцентр

Туристично-інформаційний центр

Реалізовано 2017 Туристично-інформаційний центр розташований в приміщенні ратуші у Львові. Концепція вирішення інтер'єру полягала у відображенні поєднання історичного (старовинного) та сучасного (технологічного). Таким чином приміщення горизонтально поділене на два рівні: за "історичний шар" відповідає верхній рівень у вигляді складних склепінчастих стель, а "сучасний рівень", це те середовище, де людина знаходиться в даний момент, тобто нижній рівень приміщення, який виконаний в складній полігональній структурі із вбудованими мультимедійними екранами (інформаційними табло) та планшетами, на який турист зможе отримати всю необхідну інформацію про місто. Домінантою приміщення є кругла стійка-рецепція, в середині якої знаходяться консультанти. Кругла форма дає змогу одночасно надавати консультації великій кількості відвідувачів, а вбудовані в цю стійку планшети, та ніші із роздатковим матеріалом, дають змогу туристу самостійно дізнятися потрібну інформацію, що не створює великих черг до консультантів.