Явір

лісовий еко-ресторан

Реалізовано 2017 Приміщення, в якому розміщений ресторан YAVIR, знаходиться посеред лісу, а позиціонується він як лісовий еко-ресторан. Саме ця концепція була покладена за основу інтер'єру та екстер'єру закладу. В оздобленні використовується багато натурального дерева, текстиль та метал, які створюють в просторі атмосферу шале. При цьому тут чітко читаються традиційні українські елементи: інсталяція на стіні нагадує орнамент, який використовували в розписі писанок для зображення ялин. Вибір саме цього символу не випадковий - саме цей вид дерев здебільшого росте в даній місцевості. Важливу роль в створенні затишної атмосфери закладу відіграють різноманітні світлові сценарії: м'ягке світло створює в приміщенні відчуття камерності і ефектно підкреслює складну відкриту балочну конструкцію даху.